Povreda je ozbiljnije prirode: PSG u Njemačkoj bez Messija
FOTO - EPA

Problemi sa povredom koljena

Povreda je ozbiljnije prirode: PSG u Njemačkoj bez Messija · Zvanično

Adnan Beganović

U 4. kolu grupe A Lige prvaka PSG će gostovati kod RB Leipziga.

Nakon tri odigrana kola PSG se nalazi na vrhu tabele grupe A sa sedam osvojenih bodova, a do novih će pokušati doći na gostovanju u Njemačkoj.

No, u ovom meču PSG će biti oslabljen s obzirom da Mauricio Pochettino neće moći računati na usluge jednog od najboljih fudbalera svih vremena Lionela Messija.

Francuski klub je danas objavio imena igrača na koje Pochettino računa za duel sa RB Leipzigom, a na spisku nema argentinskog fudbalera i to zbog povrede koljena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Messi je počeo posljednji prvenstveni duel PSG-a protiv Lilla, no zamijenjen je na poluvremenu, a nakon utakmice Pochettino je istakao da je Argentinca iz igre izvadio kako bi ga sačuvao za duel sa RB Leipzigom.

Ipak, povreda je očito ozbiljnije prirode, pa će Messi propustiti duel sa ekipom kojoj je prije dvije sedmice zabio dva pogotka. Frnacuska ekipa je tada rezultatom 3:2 savladala RB Leipzig, a slavila je preokretom koji je sa dva pogotka režirao upravo Messi.

Top Komentari

Zoilomas
PSG kao da je postao bolnica u zadnji pet godina Refike mi
4 0
brazzoheinzrummenige
Godine cine svoje... ove sezone par manjih povreda vec, steta.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi