Messi pristao na novi ugovor i nevjerovatnu otkupnu klauzulu

Argentinac ostaje u Barceloni

Messi pristao na novi ugovor i nevjerovatnu otkupnu klauzulu

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi konačno je dogovorio potpisivanje novog ugovora sa Barcelonom.

Messijev sadašnji ugovor s katalonskim klubom ističe na kraju naredne sezone, a već skoro godinu dana Argentinac pregovara s Barcom oko novog ugovora. Mundo Deportivo je danas objavio da je Messi pristao na uslove koje mu je Barcelona ovaj put ponudila, te da će po povratku s odmora potpisati novi ugovor.

Kako piše ovaj ugledni katalonski portal Messi je odlučio da produži ugovor s Barcelonom na još tri sezone uz opciju da produži na još jednu sezonu kada mu istekne ovaj ugovor. Nevjerovatno zvuči da otkupna klauzula u novom ugovoru za Lionele Messija iznosi čak 300 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi