Nikad žešći Leo Messi silno želi trofej: Pleši sad, pleši!
Foto - Screenshot

Nije štedio protivnike

Nikad žešći Leo Messi silno želi trofej: Pleši sad, pleši!

M. Šljivak

Lionel Messi će sa reprezentacijom Argentine imati šansu da osvoji Copa Americu.

Gaučosi su u odličnom meču nakon penala savladali Kolumbiju sa 3:2 (1:1) i plasirali su se u finale, a Leo je u ovom meču kao i u većini prethodnih dobio ozbiljne batine.

Tako je njegov zglob bio potpuno krvav nakon jednog oštrog starta, ali je on na to navikao i takav je odigrao kompletno drugo poluvrijeme.



Zabio je Messi i svoj penal kojeg je prvi izveo, a tokom penal serije imao je žestoku reakciju prema kolumbijskom defanzivcu Yerryju Mini.

Mina uvijek svoje pogotke slavi plešući ispred TV kamera ili publike, a Messi to očigledno jako dobro zna.

Nakon što je Emiliano Martinez 'skinuo' penal Mini, Messi je žestoko reagovao i reakcija prema kolumbijskom defanzivcu je bila veoma žestoka.

"Pleši sad. Pleši sad", urlao je Messi na Minu.

[twitter]https://twitter.com/InakiiZelayeta/status/1412630849393209346[/twitter]

Leo će imati novu šansu da osvoji prvi veliki trofej sa reprezentacijom Argentine, a protivnik u finalu Copa America im je domaća selekcija Brazilac.

Utakmica velikih rivala igra se u subotu 11. jula na stadionu Maracana u Rio de Janeriju.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Maradoni moze samo kopacke cistit
4 16
realno_govoreci
Da li neko prati ovu Copa Ameriku i da pogleda malo vise od utakmice osim golova.Pa ljudi moji Bosna kakva jeste trenutno bi daleko dogurala.Kakav cirkus od takmicenja.
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi