Messi se pita: Kako otići s treninga kući?

Navijači rade sve za selfie

Messi se pita: Kako otići s treninga kući?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju danas na domaćem terenu protiv Athletic Bilbaa u okviru 29. kola španske La Lige.

Nakon što je katalonski klub uspio da prođe u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede protiv Chelseaja na Nou Campu sa 3:0, danas izabranici Ernesta Valverdea igraju pred domaćim navijačima protiv Bilbaa.

Katalonski tim jučer je odradio posljednji trening pred ovu utakmicu, a posebno zanimljivo bilo je nakon treninga. Navijači Barce ispred trening centra čekali su igrače ovog tima kako bi dobili autogram ili selfie.

Naravno, u centru pažnje ponovo je bio Lionel Messi koji se jedva "probio" pored fanova. Pojedini su čak skakali ispred njegovog automobila samo da bi uhvatili kakav-takav selfie s jednim od najboljih igrača svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi