Pregovaraju oko posudbe: Chelsea iznenadio Barcelonu zahtjevom oko Coutinha

To se rijetko viđa

Pregovaraju oko posudbe: Chelsea iznenadio Barcelonu zahtjevom oko Coutinha

Endin Čaušević

Philippe Coutinho trenutno igra na posudbi u Bayernu, ali gotovo sigurno će se na kraju sezone vratiti u Barcelonu.

Bayern ima mogućnost da otkupi njegov ugovor za 120 miliona eura, no sada je gotovo sigurno da se to neće desiti. Coutinho će se vratiti u Barcelonu, ali katalonski klub već radi na tome da ga se "riješe".

Već neko vrijeme se špekuliše o tome da će se Coutinho vratiti u engleski Premiership, a najveći interes za njega pokazao je Chelsea.

Kako piše katalonski Sport Barca i Chelsea dogovaraju posudbu za narednu sezonu, a onda će Plavci imati mogućnost da otkupe njegov ugovor od Blaugrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, mnogi su iznenađeni potezom Chelseaja. Navodno, Barcelona želi postaviti otkupnu klauzulu od 57 miliona funti, no u Chelseaju su tražili da ta suma bude veća što je mnoge zbunilo.

Nije jasno zašto Chelsea želi platiti više za Coutinha nego što to traži Barcelona, ali jasno je da će stići objašnjenje ukoliko se ispostavi da su ove informacije katalonskog Sporta tačne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti