Messi slavio gol, a navijač Atletico Madrida ga gađao kišobranom

Ponovo ih razočarao

Messi slavio gol, a navijač Atletico Madrida ga gađao kišobranom

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u derbiju 15. kola La Lige u gostima pobijedila Atletico Madrid sa minimalnih 1:0.

Atletico i Barca odigrali su sjajan meč u Madridu, ali na kraju su gosti s punim plijenom napustili Wanda Metropolitano. Junak katalonskog kluba još jednom bio je Lionel Messi koji je u 86. minuti postigao jedini gol.

Messi je još jednom pokazao svoju magiju i donio Barceloni pobjedu s kojom se ovaj tim vratio na prvo mjesto. Atmosfera je sinoć bila užarena na tribinama zbog povratka Antoinea Griezmanna, a deblji kraj mogao je izvući upravo Messi.

Argentinac je gol slavio kod tribine gdje su najvatreniji navijači Atletica, a tokom proslave ga je jedan od navijača čak gađao kišobranom. Sudije su to vidjele i izbacile kišobran van terena, ali Mundo Deportivo navodi da glavni sudija Mateu Lahoz to uopšte nije naveo u izvještaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iz Barcelone su tražili odmah od čelnika La Lige da se navijači Atletica kazne za ovakvo ponašanje koje nažalost nije baš nepoznanica na stadionima u Španiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Pa nije ni njegovo da ispred domacih navijaca provocira ovako al hajd..
4 4
jedantrijedandva
jhebem ti majku i sestu ustasku i gospu ti nabijem na khurac
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti