Navijači Atletico Madrida posvetili parolu Griezmannu: "Htio si napraviti ime od sebe, ali..."

Francuz dočekan uz salve uvreda i zvižduka

Navijači Atletico Madrida posvetili parolu Griezmannu: "Htio si napraviti ime od sebe, ali..."

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u Madridu pobijedila Atletico sa 1:0, a junak je ponovo bio Lionel Messi.

Katalonski klub je u sjajnoj utakmici uspio da dođe do tri boda, a meč je odlučio Lionel Messi koji je u 86. minuti postigao jedini gol na utakmici. No, u centru pažnje sinoć je bio Antoine Griezmann koji se vratio na Wanda Metropolitano stadion.

Griezmann je ljetos stigao u Barcelonu upravo iz Atletico Madrida za 120 miliona eura. Ovaj potez mu navijači madridskog kluba nikada neće oprostiti bez obzira na sve što je uradio za Atletico.

Francuski igrač je dobio žestoke zvižduke svaki put kada bi primio loptu, a navijači su mu posvetili i zanimljivu parolu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Htio si napraviti ime od sebe, ali si zaboravio da budeš čovjek", poručili su navijači Atletico Madrida svom dojučerašnjem napadaču.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
I dalje ne razumijem šta je sporno? Lik otišao gdje mu je bolje. A parola samo govori koliko ih je zabolilo i koliko im nedostaje. 16 golova u 15 mečeva.
2 0
juvem
Djeciji klub...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi