Messi u suzama završio u bolnici: Povrijedio se pred duele s Interom i Realom!
Argentinac jei večeras postigao pogodak, ali ubrzo se povrijedio, stradala je desna ruka i sada je pitanje koliko je povoreda ozbilja i može li da se oporavi do duela s Realom

Nezgodno pao na ruku

Messi u suzama završio u bolnici: Povrijedio se pred duele s Interom i Realom!

E. Škorić

Lionel Messi je večeras postigao pogodak protiv Seville, ali ubrzo izašao iz igre zbog povrede.

Messi je u 12. minuti postigao pogodak za 2:0, a u 26. minuti ga je zamijenio Ousmane Dembele.

Argentinac je nezgodno pao na desnu ruku i nije mogao izdržati. Pokušao je da igra, ali bilo je evidentno da su bolovi ogromni i da mora izaći.

Završio je u bolnici, a ovo itekako plaši sve u Kataloniji jer Barci sada slijede dueli s Interom u Ligi prvaka, pa s Real Madridom u domaćem šampionatu.

Valjda je suvišno govoriti koliko Messi znači za tim Barcelone, a više o povredi njegove ruke znat ćemo u narednim satima.

Top Komentari

Konj konjski
Ne moram vise ni gledati njihove utakmice znam da su najebali
18 5
king11
bolje mu je da je na guzicu upo, nego na ruku
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi