Messijev prijatelj napao Piquea: Tako si lažan, užasan, zloban, zavidan i loš!

Na Instagramu

Messijev prijatelj napao Piquea: Tako si lažan, užasan, zloban, zavidan i loš!

E. Ganibegović

Španski defanzivac Gerard Pique ponovo je na udaru kritika zbog svog odnosa s Lionelom Messijem. 

Ovog puta ga je jako oštro napao jedan Messijev prijatelj iz Argentine.

Tijekom 13 godina zajedničkog igranja za Barcelonu, Gerard Pique i Lionel Messi imali su mnogo zajedničkih trenutaka, a privatno su razvili blizak odnos. Situacija se drastično promijenila prošle godine, kada je Argentinac završio dugogodišnju epizodu u Kataloniji i preselio se u glavni grad Francuske potpisavši za PSG.

Španski mediji otkrili su nešto više detalja o zahlađenju odnosa dvojice igrača. Jedan od razloga bio je i taj što se Pique isključio iz Messijeva društvenog života. Pique i Shakira trebali su izbjegavati zabave koje je organizoala argentinska porodica.

Drugi razlog bila je navodna Piqueova umiješanost u Messijev odlazak iz kluba.

"Pique je savjetovao Lapartu o Messijevom odlasku. Rekao mu je da će, ako Argentinac napusti Barcelonu, problemi kluba s finansijskim fair playom uveliko biti riješeni. Messi se osjećao izdanim od strane svog prijatelja", piše El Pais.

Od trenutka kada je ova informacija objavljena, Gerard Pique je više puta bio kritikovan od ljudi bližih Messiju. Iako je od cijele afere prošlo neko vrijeme, tu nije stalo. Sada je fudbalera Barcelone odlučio napasti jedna od kućnih prijatelja Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Toliko si lažan i užasan, da ne samo da nisi plakao, nego si Joanu Laporti rekao da ako želi da izgradi pobjednički tim treba da proda Messija", napisao je i dodao:

"Onog istog Lea Messija koji te je spasao iz Zaragoze kada te niko nije želio jer si bio zloban, zavidan i loš partner."

Top Komentari

denimen9
Godinama govorim da je pike taraba.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi