Messijevim problemima nema kraja

Nikako da se oporavi

Messijevim problemima nema kraja

A. Čaušević

Leo Messi još uvijek nije odigrao niti jedan susret za Barcelonu ove sezone.

Očekivalo se da je Messi sanirao povredu lista te da će konkurisati za ligaški meč protiv Valencije, to se prema svemu sudeći neće desiti.

Prema pisanju katalonskog Sporta Messija još uvijek muče problemi s desnom nogom te Ernesto Valverde na njega neće računati ni protiv Valencije.

Sjajani Argentinac se nije oporavio u potpunosti zbog čega ljekarsko osoblje Barcelone nije dalo zeleno svjetlo za njegov povratak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi se povrijedio početkom augusta, posljednjih dana je trenirao odvojeno od ekipe te očigledno nije dovoljno spreman za povratak na teren.

Sljedeće sedmice starta i nova sezona Lige šampiona, a u Barceloni se nadaju da će Messi biti spreman za derbi s Borussijom Dortmund.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi