Mesut Ozil je bajramskom čestitkom poslao jaku poruku i izazvao reakcije diljem svijeta

Fudbaler Fenerbahcea

Mesut Ozil je bajramskom čestitkom poslao jaku poruku i izazvao reakcije diljem svijeta

H. Zilić

Muslimani širom svijeta danas obilježavaju ramazanski Bajram.

Bajramske čestitke uputili su mnogi poznati sportisti, a posebnu pažnju je izazvala čestitka Mesuta Ozila.

Ozil je postavio sliku Al Aqse, džamije u Jerusalemu i uz bajramsku čestitku poslao snažnu poruku zbog svih dešavanja u Palestini.

"Bajram Mubarak svim musliman širom svijeta. Neka sve naše molitve budu uslišene i ovaj praznik da provedemo u balgodatima. Moje moltive danas upućujem i braći muslimanima koji ne mogu naš praznik obilježiti u miru", napisao je Ozil na svom Instagram profilu, a njegova poruka je izazvala brojne reakcije, posebno pomeuta fotografija.

Bivši reprezentativac Njemačke ove zime je pojačao turskog velikana Fenerbahce, s kojim je potpisao ugovor do 2024. godine.

Top Komentari

Manager
Samo što ovo na fotografiji nije Al-Aqsa ,nego Qubbat aṣ-Ṣakhra (Dome of the Rock).
2 0
Arnel925
Amin
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije