Noćna mora se nastavlja: Ozil ušao u igru, promašio zicer i onda ga na nosilima iznijeli s terena

Nikako da mu krene

Noćna mora se nastavlja: Ozil ušao u igru, promašio zicer i onda ga na nosilima iznijeli s terena

E. Čaušević

Fudbaleri Fenerbahcea večeras su na svom terenu remizirali protiv Antalyaspora sa 1:1.

Gosti su vodili već od 12. minute kada je Fredy postigao gol, a Fener je do izjednačenja stigao tek u samom finišu utakmice pogotkom Valencije.

Mesut Ozil večeras je ponovo meč počeo s klupe, te je šansu dobio u 67. minuti. Nijemcu nikako da krene u turskom klubu jer se ni večeras nije proslavio.

Nekoliko minuta nakon što je ušao na teren Ozil se mogao proslaviti i postići gol, ali je promašio nevjerovatnu priliku.

Potom se požalio na udarac koji je dobio, te je pokazao da ne može na stavi meč i na nosilima su ga iznijeli van terena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahçe'de Mesut Özil sedye ile sahayı terk etti! - Futbol Spor Haberleri

[twitter]https://twitter.com/Fener_Goal/status/1367516496876998659[/twitter]

Top Komentari

Chico
Smijesan igrac uvijek bio.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi