Ozil stigao na meč Francuska - Maroko, nije teško pogoditi za koga navija

Prvak svijeta sa Njemačkom

Ozil stigao na meč Francuska - Maroko, nije teško pogoditi za koga navija

Admin Čaušević

Mnogi najpoznatiji fudbaleri današnjice su bili u Kataru gdje su iz svećanih loža modernih stadiona pratili Svjetsko prvenstvo. Na meč polufinala Francuska - Maroko stigao je i Mesut Ozil. 

Ozil je svoju reprezentativnu karijeru proveo igrajući za Njemačku, ali čini se da ne mari previše za tom reprezentacijom pošto se nije oglašavao zbog debakla Elfa.

Nekada sjajni veznjak je odgledao nekoliko mečeva u Kataru, a uživo posmatra i duel Francuske i Maroka i nije teško pogoditi za koga navija.

"Ne mogu dočekati ovo veliko final, idemo Maroko", poručio je bivši fudbaler Real Madrida i Arsenala u objavi na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ozil je islamske vjeroispovijesti te je vjerovatno to glavni razlog zašto se odlučio da navija za afričku selekciju gdje živi većinsko muslimansko stanovništvo.

Inače, bivšeg reprezentativca Njemačke vežu lijepe uspomene za Svjetska prvenstva pošto je navrijedniji trofej u svijetu fudbala osvojio 2014. godine u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi