"Znaj da će Allah riješiti sve na kraju i to na način na koji nisi mogao ni da zamisliš"

Ozil se oglasio na Twitteru

"Znaj da će Allah riješiti sve na kraju i to na način na koji nisi mogao ni da zamisliš"

E. Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea sinoć su u gostima remizirali protiv Frankfurta (1:1) u meču prvog kola grupne faze Evropske lige.

Turski klub je odlično otvorio utakmicu i do prednosti je stigao u desetoj minuti kada je pogodak postigao Mesut Ozil koji je konačno dobio priliku da zaigra od prve minute.

Nedavno su se pojavile špekulacije da Ozil želi da napusti klub jer je nezadovoljan minutažom koju ima, ali čini se da bi na kraju mogao ostati do kraja ugovora.

Ozil je sinoć igrao od prve minute i uspio je da postigne pogodak što je oduševilo navijače Fenerbahčea jer je jasno da je on njihov omiljeni igrač.

Bivši njemački reprezentativac se jutros oglasio na Twitteru sa zanimljivom porukom i još jednom je poručio da je stpljenje ključ svega, ali je i pokazao kako važnu ulogu ima vjera u njegovom životu.

"Znaj da će Allah riješiti sve na kraju i to na način na koji nisi mogao ni da zamisliš. Samo imaj vjere u Njega", poručio je Ozil na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ozil je u Fenerbahče stigao iz Arsenala početkom ove godine i s turskim klubom potpisao je ugovor do ljeta 2024. godine.

Ove sezone odigrao je šest mečeva i zabio je dva gola, ali je većinom ulazio s klupe za rezervne igrače.

Top Komentari

Celtic
Znači Allahu su važniji preplaćeni fudbaleri nego jadna siromašna djeca koja su bolesna ili stradaju i ako se oni jednako mole možda i iskrenije nego Ozil...
5 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi