Mesut Ozil postigao prvi gol u dresu Fenerbahčea

Njemački fudbaler sjajno otvorio sezonu

Mesut Ozil postigao prvi gol u dresu Fenerbahčea

M. Šljivak

Mesut Ozil postigao je svoj prvi gol u dresu Fenerbahčea.


Njegov dolazak u Tursku početkom godine izazvao je veliku pažnju, ali nije se iskusni veznjak najbolje snašao u prvim mjesecima u istanbulskom klubu.

Fener je u finišu sezone igrao jako loše, izgubio je bitku za titulu neshvatljivim porazima, ali će ove sezone ponovo biti glavni kandidat za naslov prvaka.

Potpuno spreman za velike stvari je i Mesut Ozil. Njemački fudbaler je najavio dobru sezonu već u prvom kolu na gostovanju kod Adana Demirspora gdje je zabio pobjednički gol (1:0).

Ozil je posljednji put zabio gol u dresu Arsenala prije 18 mjeseci i presretan je što je svom timu donio tri boda.

"Bitna pobjeda. Veoma sam ponosan na to što sam kapiten Fenerbahčea. Hvala na pomoći brate Irfan Kahveči", napisao je Ozil nakon gola i pobjede Fenerbahčea.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ozilu je ovo 12 nastup za Fener i prvi pogodak, a prethodno je imao samo jednu asistenciju.

Top Komentari

Mowzilla
Kaze Özil mahsuz selam za @DOKTOR_GA_ hehe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi