Ozilov urnebesan odgovor na pitanje kako je bilo igrati s Ronaldom nasmijao apsolutno sve

Kakva izjava

Ozilov urnebesan odgovor na pitanje kako je bilo igrati s Ronaldom nasmijao apsolutno sve

E. Škorić

Bivši maestro sredine terena Arsenala i Real Madrida Mesut Ozil dao je urnebesan odgovor na pitanje jednog navijača kojeg je zanimalo kako je bilo igrati s Cristianom Ronaldom.

Ozil trenutno nastupa u Turskoj za ekipu iz Superlige Istanbul Basaksehir, prešavši iz Fenerbahcea prošlog ljeta. 34-godišnjaka je nedavno pitao jedan fan kako je bilo igrati s jednim od najvećih igrača svih vremena, Cristianom Ronaldom.

"Pitaj njega, on je igrao sa mnom", odgovorio je Ozil, a tim je komentarom sve nasmijao, te se i sam smiješio dok je odlazio.

Ozil je igrao s Ronaldom tri godine u Real Madridu, osvojivši naslov La Lige, Kup Kralja i Superkup Španije, da bi 2013. godine prešao u Arsenal.

Na nesreću po Mesuta Ozila, on nikada nije mDogao igrati u finalu Lige prvaka za Real unatoč svojoj kvaliteti, jer su ispadali u polufinalu svake sezone kada je on bio tamo.

Počele su kružiti glasine o Ozilovom odlasku u mirovinu, očito je poručio svojim saigračima da je spreman prestati s nogometom ako mu se trenutni ugovor raskine.

Ozil se nije baš skrasio otkako je napustio Arsenal, klub u kojem je proveo veći dio svoje karijere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši prvak svijeta s Njemačkom ostvario je odličnu karijeru. Igrao je za Real MAdrid, Arsenal, Fenerbahče, Schalke i Werder, a za reprezentaciju Njemačke odigrao je 92 utakmice i postigao 23 gola.

Ozilov navodni odlazak u penziju mnoge je iznenadio, dok njegov bivši saigrač Cristiano Ronaldo i sa 37 godina na leđima igra u Saudijskoj Arabiji za Al Nassr. Portugalac je tri godine stariji od Nijemca.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi