Javio se poniženi Mesut Ozil: Napisao je samo jednu rečenicu!
Foto - EPA

Nakon što je izbačen iz ekipe Fenerbahčea

Javio se poniženi Mesut Ozil: Napisao je samo jednu rečenicu!

Midhat Šljivak

Mesut Ozil doživio je jučer veliko poniženje.

Njega je Fenerbahče suspendovao iz ekipe, a razlog je sukob s trenerom tima Ismailom Kartalom, koji mu je otvoreno saopštio da nije zadovoljan njegovim nastupima.

Sukob je eskalirao u susretu s Konyasporom, a pored izbacivanja iz ekipe, 33-godišnji njemački fudbaler ostao je i bez 'desetke' na leđima.

Ozil se danas oglasio i poslao je kratko i jasnu poruku:

"Najbitniji je Fenerbahče", kratko je napisao Ozil uz zastavu ovog tima i države Turske.

Nijemac turskog porijekla je ove sezone zabio devet golova za Fenerbahče, ali zbog problema sa fizičkom spremom do kraja sezone neće nositi dres turskog velikana.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Ozil je prije dolaska u Fenerbahče također imao dosta problema u Arsenalu, gdje je isto tako bio izbačen iz ekipe i trener Mikel Arteta nije računao na njega.

Ovaj sjajni veznjak pored ovih timova još je igrao za Real Madrid, Werder i Schalke.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
Ni u tursku reprezentaciju nije sinoc pozvan, i tu su ga ponizili njeka him na dusu ide, kad bi imali duse
0 10
Uranija
Izbacili ga iz ćafiri iz Arsenala, izbacili ga ćafiri iz njemačke reprezentacije pa evo sad i muslimani iz Fenerbahčea…. Da ima obraza trebao bi se zapitati bar malo da li je ipak do njega
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi