U Istanbulu počinju da slave, Mesut Ozil je navodno već potpisao

Sve je gotovo

U Istanbulu počinju da slave, Mesut Ozil je navodno već potpisao

Edmir Škorić

Čeka se još samo zvanična potvrda transfera.

Ozil će karijeru nastaviti u turskom velikanu Fenerbahčeu, nedavno su objavili gotovo svi relevantni mediji u Turskoj i Engleskoj.

Potom je uslijedila izjava menadžera Arsenala Mikela Artete koji je rekao da Ozil neće otići ukoliko ne dođe prava ponuda, no unatoč tome, bivši reprezentativac Njemačke je po svemu sudeći novi igrač Fenera.

Turski novinar Mert Yüksektepe večeras je čestitao svim navijačima Fenerbahčea na transferu Ozila, koji je prema njegovim riječima upravo potpisao ugovor na tri i pol godine.

Nama ostaje da sačekamo i zvaničnu potvrdu transfera. Podsjećamo, Ozil je imao važeći ugovor s Arsenalom do ljeta, no jednostavno je bio suvišan na Emiratesu jer je odavno otpisan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada je očigledno napravljen potez koji će jednako biti koristan i Ozilu i Arsenalu, na kraju krajeva i Feneru, koji želi titulu i s dolaskom Ozila stvari će se u turskom nogometu uveliko promijeniti.



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svojprisebi
Sta imaju da slave ko da je to neki igrac
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi