Metalleghe hit drugog dijela sezone, čelnici kluba se odlučili na nesvakidašnji potez
FOTO: kezaphoto.com

Jajčani žele opstanak u ligi

Metalleghe hit drugog dijela sezone, čelnici kluba se odlučili na nesvakidašnji potez

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea sjajno igraju u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH. Jajčani već osam kola ne znaju za poraz, te sigurnim koracima grabe ka opstanku u ligi.

Iako pružaju dobre partije, pred susret sa Olimpikom ostali su bez šefa struke Romea Šapine koji je napustio Mračaj iz privatnih razloga, a nedugo nakon toga preuzeo gradačačku Zvijezdu koja se bori za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu.

Metalleghe se trenutno nalazi na desetom mjestu sa 29 osvojenih bodova, a u subotu će na svom stadionu dočekati Orašje.

Ipak, i pored dobrih rezultata čelnici Metalleghea odlučili su napraviti veoma zanimljiv potez, prije svega veoma nepopularan u svijetu sporta. Naime, nogometašima i stručnom štabu su zabranili davanje izjava za medije, što nam je potvrdio i sekretara popularnih Kraljeva Edhem Ekmeščić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Izjave se daju samo na našoj zvaničnoj pressici", kratko nam je kazao Ekmeščić.

Zbog čega su se u redovima prvoligaša iz Jajca odlučili na ovaj potez ostat će tajna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti