"Mi igrači treba da se 'bijemo' sa igračima, a navijači sa navijačima"

Stojković nakon derbija u Humskoj

"Mi igrači treba da se 'bijemo' sa igračima, a navijači sa navijačima"

Endin Čaušević

Fudbaleri Partizana večeras su remizirali na domaćem terenu protiv Crvene zvezde (1:1) u okviru 22. kola srbijanske Superlige.

Utakmicu u Humskoj obilježili su veliki neredi na južnoj tribini gdje su smješteni navijači Partizana. Dio Grobara pokušao je preuzeti vlast na tribini nakon čega je došlo do žestoke tuče, a jednom od navijača još uvijek se bore za život.

Nakon utakmice bilo je nereda i ispred tunela kada su domaći navijači raznim predmetima gađali igrače Zvezde. Ipak, njima u pomoć je pritrčao golman domaćih, Vladimir Stojković, koji je pokazao još jednom da ima veliko srce.

"Staro je to pravilo. I mislim da će naši navijači poštovati cijeli život to da se igrači ne diraju. Dobro, kada adrenalin malo proradi, da se nešto baci, ali... Generalno govoreći, Grobari su uvijek bili na nivou, gledao sam to i svojim očima. Diranja igrača ne treba da bude ni na jednoj strani. Mislim, mi igrači treba da se 'bijemo' sa igračima, a navijači sa navijačima", kroz smijeh je rekao golman Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi