Grupa Grobara pokušala preuzeti tribinu, pa goli i pretučeni napustili stadion

Žestoka tuča navijača Partizana

Grupa Grobara pokušala preuzeti tribinu, pa goli i pretučeni napustili stadion

Endin Čaušević

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde večeras su remizirali (1:1) u Humskoj u okviru 22. kola srbijanske Superlige, a ovaj meč obilježili su neredi na južnoj tribini gdje su smješteni domaći navijači.

Naime, sredinom prvog poluvremena došlo je do tuče na južnoj tribini gdje su navijači Partizana. Žestoka tuča trajala je više od deset minuta, a nakon toga reagovali su specijalci koji su izveli grupu krvavih i sprženih navijača za koje se u prvi mah vjerovalo da su navijači Zvezde.

Međutim, srbijanski mediji prenose da se ipak radi o navijačima Partizana. Naime, do žestokog sukoba došlo je kada je grupa navijača Partizana pokušala da preuzme vlast na tribini, ali im to nije uspjelo. Na kraju su krvavi i goli do gaća napustili stadion svog voljenog kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi