Na stadionu Partizana sijevali noževi, navijaču se bore za život

Veliki broj povrijeđenih tokom beogradskog derbija

Na stadionu Partizana sijevali noževi, navijaču se bore za život

Partizan i Crvena zvezda su danas odigrali vječiti derbi koji je na kraju zavšen rezultatom 1:1. Ipak, nemile scene i navijački neredi su zasjenili fudbal u Humskoj.

Pred kraj prvog poluvremena došlo je do žestoke tuče na južnoj tribini, a još uvijek nije u potpunosti jasno ko je zapravo učestvovao u sukobu.

Prve informacije su govorile da je sukob izbio između pristalica Partizana i navijača Crvene zvezde koji su nekako došli do južne tribine.

Nakon toga su se pojavile informacije da je zapravo do sukoba došlo između dvije frakcije navijača Partizana koje se bore za "prevlast" na tiribni.

Bilo kako bilo, sa stadiona u Humskoj su pristigli zaista šokantni kadrovi pretučenih, "isprženih" i do gole kože skinutih navijača.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U sukobu na južnoj trbini je povrijeđeno više osoba, a prilikom obračuna su korišteni i noževi, pa je nekoliko navijača zadobilo ubodne rane.

Kako prenose srbijanski mediji, 20 osoba je hitno prevezeno na Vojnomedicinsku akademiju, dok je jedan navijač u kritičnom stanju, te se u ovim trenucima doktori bore za njegov život.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi