17

Komentari (17)

Mustafa
Tuzla city nije Real Madrid to je tačno ali ni ti nisi nikakav trener ! Nisi ni za opštinske lige! Harmoniku u ruke pa na vašer to je posao za tebe ,mani se lopte!
LeonBenko
Niste Sarajevo da dajete 5,6 golova. Lopta je Crnkica pogodila u ruku. Bola, bola reci balji da se ne za****je.
Edin Merlin
pitaristok
Evo ja sam gledao utakmicu i fakat ne znam sta mu je sad problem....svaku presicu pocinje rijecima "najmanje bih mogao pricati o fudbalu"....ne kontam sta je ovom Baljicu...igrao si mozda u Real Madridu ali si kao trener klocina...uhvati se mikrofona i ne seri bgt....svako kriv osim vas samih....pitaj Efendica sta je radio kod drugog gola!?!?
Maestro
Baljic je nikakav trener slažem se potpuno ali da su pokradeni večeras protiv Svinjskog i skoro protiv Sarajeva to je istina
LeonBenko
starmac
Slažem se Balja.Pokradeni ste žestoko ali tako ti je u našoj ligi.Moraš sve na tri djela.
Samo_nebo_je_granica
Šta znaci to na tri dijela strucnjak bgt??? Svaku ****nu tekmu se zalfijaju nesto... Uvijek im fali neki *****...
Inter_tz
Nisi ni ti tosak koji te doveo u real,al realno ono je regularan go
LeonBenko
Ruka je bila, lopta crnkica pogada u ruku
Inter_tz
Pojacaj dioptriju?
papagaj
E moj Baljicu sad se sve vraca, mozda ti nisi upoznat ali istintaj City je na gu..ve usao u premijer ligu, nije sve u parama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.