Beckham i društvo dobili dozvolu za izgradnju pravog čuda
Foto - Inter Miami

Usred Miamija

Beckham i društvo dobili dozvolu za izgradnju pravog čuda

M. Šljivak

David Beckham i ostatak rukovodstva Inter Miamija dobili su dozvolu za početak izgradnje novog stadiona.

Komisija grada Miamija odlučila je da izda dozvolu za gradnju novog stadiona koji će nositi naziv Miami Freedom Park i bit će to jedno zaista čudesno zdanje.

"Ovo je veliki dan za naš grad i za Inter Miami. Znao sam da će se ovo dogoditi. San je ispunjen", poručio je izvršni direktor kluba Jorge Mas.

Pored stadiona od 25.000 sjedećih mjesta gradit će se još brojne zanimacije kako bi boravak bio što ugodniji, a sve će biti smješteno na više od 58 ari zemljišta.

Inter Miami će tako imati jedan od najmodernijih stadiona svijeta, a kompletan projekat bi trebao koštati nešto više od 200 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi