Veliko ime želi Sergija Ramosa, ali je on otkrio gdje želi nastaviti karijeru

Bivši defanzivac Real Madrida

Veliko ime želi Sergija Ramosa, ali je on otkrio gdje želi nastaviti karijeru

E. Ganibegović

Sergio Ramos ljetos je kao slobodan igrač iz Real Madrida stigao u PSG.

U glavnom gradu francuske nije se mnogo naigrao, najviše zbog učestalih povreda koje je imao od ljeta 2021. godine.

Ugovor s po svemu sudeći novim prvacima Francuske ima do ljeta 2023. godine, a interesa za njega ne nedostaje. 

Kako prenosi BBC, Sergio Ramos je nalazi se na radaru Inter Miamija iz američke MLS lige. Ovaj klub predvodi David Beckham koji bi već ovog ljeta volio Španca vidjeti na Floridi.

Međutim, Sergio Ramos ne bi bio prvo zvučno ime koje Inter Miami želi. Posljednjih sedmica razgovaralo se o transferima Lionela Messija, Luisa Suareza, Jordija Albe i Sergia Busquetsa. Ostaje za vidjeti, međutim, koliko će Beckham uspjeti u svojim namjerama.

Sergio Ramos, ipak, želi produžiti ugovor s PSG-om. Iako je potpisao s PSG-om do ljeta 2023., Sergio Ramos želio bi nastaviti još jednu sezonu na Parku prinčeva, bez obzira na to što do sada nije opravdao očekivanja.

Kako je sam priznao, Ramos želi igrati u nogometnoj eliti još najmanje četiri sezone, a potom krenuti u novu avanturu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želio bih igrati još četiri-pet godina na najvišoj razini, a onda imati još jedno iskustvo. Potpisao sam na dvije godine u Parizu, ali pokušat ću biti tri, haha. Sve dok sam dizički jak i dok mogu držati um stabilnim, želim igrati na najvišoj razini", rekao je Sergio Ramos za Prime Video.

Sergio Ramos je ove sezone upisao samo osam nastupa za PSG, od čega sedam u Ligue 1, a uspio je postići i jedan pogodak. 

Top Komentari

Mele
Ostao bi ti do 40, da placaju po 15 miliona na racun, ha ha...
5 0
Klicko
Serhio Redmos
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi