Povrijedio se tokom seksa, pa čekao trening da odglumi: "Pao sam s kreveta i eto"
Foto - Andy Rowland

Richards otkriva

Povrijedio se tokom seksa, pa čekao trening da odglumi: "Pao sam s kreveta i eto"

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda Manchester Cityja, a sada dobro poznati analitičar Micah Richards, priznao je kako je tokom karijere imao bizarnu povredu koju je zadobio tokom seksa. Nije smio otkriti kako ju je zadobio, pa je odglumio da je sve nastalo na treningu.

Micah Richards nekada je bio velika zvijezda engleskog fudbala. Nažalost, povrede su mu zaustavile karijeru u 31. godini, no on je nakon toga možda postao i još veća zvijezda.

Trenutno je ovaj 35-godišnjak jedan od najzabavnijih analitičara u svijetu fudbala. Njegove anegdote iz studija s Thierryjem Henryjem, Jamiejem Carragherom i Kate Abdo se prepričavaju, a nakon Richardsovog priznanja koje je imao u jednoj emisiji, sada će kolegama biti još veća meta za šalu.

On je otkrio kako je tokom fudbalske karijere odglumio povredu na treningu. Ona je zapravo nastala tokom seksualnog odnosa.

"Bila je to povreda tokom seksa. Ne znam smijem li to javno reći, ali...", govori Richards i nastavlja:

Oglasi

"Neću u detalje, ali da, zabavljao sam se i dok sam to radio, pao sam s kreveta. Istegao sam nogu i povrijedio prepone", otkriva nekadašnji engleski internacionalac.

Da bi izbjegao smijeh saigrača odlučio je da ne otkriva da se povrijedio. Sačekao je trening, trpio je bolova i zatim je odglumio povredu.

"Pojavio sam se na treningu, ali došao je trenutak kada sam se morao požaliti na bolove", rekao je Richards.

Nekada odlični defanzivac je dijete Manchester Cityja. Za prvi tim Građana je igrao od 2005. do 2015. godine, a pored njih nastupao je još za Fiorentinu i Aston Villu.

Za reprezentaciju Engleske nastupio je u 13 utakmica i postigao je jedan gol.

Oglasi