Francuz smatra da je suviše dobar da bi sjedio na klupi Bayerna
Foto - EPA

Michael Cuisance želi igrati bez truda

Francuz smatra da je suviše dobar da bi sjedio na klupi Bayerna

M. Šljivak

Francuski fudbaler Michael Cuisance (21) jedan je od najvećih problema sa kojim se suočio novi trener Bayerna Julian Nagelsmann.

Ponašanje 21-godišnjeg veznjaka ne priliči pravom profesionalcu i kako navodi Bild, saigrači i stručni štab imaju mnoštvo kritika na račun mladog Francuza.

Bild iz izvora bliskih klubu saznaje da Cuisance ne želi sjediti na klupi u narednoj sezoni. Smatra da je suviše dobar da bi sjedio na klupi Bayerna i uopšte se ne trudi da pokaže kakav je igrač na treninzima.

Bayern u klubu ne želi problematčne igrače. Žele ga se riješiti što prije, ali konačnu odluko o njemu će donijeti trener Nagelsmann.

Francuski fudbaler imat će šansu da se dokaže u naredne tri prijateljske utakmice. To mu je posljednja šansa u Bayernu i ako je ne iskoristi klub će ga se gotovo sigurno riješiti.

Cuisance je član Bayerna postao 2019. godine. Odirao je ukupno 11 utakmica za prvi tim i postigao je jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Protekle sezone mladi Francuz je bio na posudbi u Marseilleu. U redovima francuskog velikana odigrao je 27 utakmica i zabio je dva gola.

Ranije je Cuisance osio dres Borussije Monchengladbacha i Nancyja u kojem je počeo karijeru.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
Samo ti nemoj trenirati, ubrzo ces ti u Monzu ko Baloteli....samo ti nemoj trenirati. Baloteli je makar nesto napravio, zaradio para. A ti uci biti konobar trebat ce ti u zivotu. Sta je talenata i vecih od tebe propalo jer mu se nije dalo ici na trening. Pa sad vicu ja radim za 500 eura a oni milione dobijaju. Samo ti nemoj trenirati
0 2
CJ1999
Puno bolji igraci su propadali sa takvim ponasanjem
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi