Bayernov zločesti dečko napušta klub: Stigle su dvije ponude
Foto - EPA

Michael Cuisance odlazi

Bayernov zločesti dečko napušta klub: Stigle su dvije ponude

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Michael Cuisance (22) napustit će Bayern u januaru.

Momak koji je otpisan kod trenera Juliana Nagelsmanna odlazi iz Minhena, a Bayern je dobio ponude od Venezije i moskovskog CSKA.

Oba tima su spremna izdvojiti 10 miliona eura za ovog fudbalera. To je cifra koju će Bavarci prihvatiti, pa će Cuisance napustiti klub.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWEDRWSIAbG/[/instagram]

Francuz je izazvao brojne skandale u Minhenu. Smatrao je kako je suviše dobar da bi sjedio na klupi, a na treninzima je žestoko išao na saigrače.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, Nagelsmanna nije kupio, pa je trenera na kraju gađao opremom. To mu je na kraju i presudilo i Francuz će napustiti klub.

Cuisance je ukupno odigrao 13 utakmica za Bayern i postigao je dva gola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Covjek ne zeli biti u ligi u kojoj se unaprijed sve zna.Svakako prelazi u jace i izazovnije lige.Ma bravo momcino!!!!
3 12
Mele
Momak je dobar igrac, tesko mu loptu uzeti, dobar za prekide, asistencije, prekod kontre, mislim da ce uspjeti u nekom klubu, Bayern ima Sane, Gnabry, Gorecka, Miller. suvisan je za sada..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi