Michy Batshuayi ponovo napustio Chelsea
Foto - EPA

Ide na novu posudbu

Michy Batshuayi ponovo napustio Chelsea

M. Šljivak

Belgijski napadač Michy Batshuayi (26) napustio je Chelsea i karijeru će ponovo nastaviti u redovima Crystal Palacea.

Ovaj 26-godišnji napadač odavno nije u konkurenciji na Stamford Bridgeu, išao je po posudbama, a narednu sezonu će provesti u Crystal Palaceu.

Batshuayi je jutros prošao ljekarske preglede, danas će potpisati ugovor do kraja sezone, a Palace će imati mogućnost da ga kupi na kraju sezone.

Belgijanac je i dio prošle sezone bio na posudbi u ovom klubu. Zabio je šest golova u 13 nastupa, a prvi dio sezone je proveo u Valenciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije toga je bio na posudbi u Borussiji iz Dortmunda, dok je u Chelseaju odigrao ukupno 77 utakmica i postigao je 25 golova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi