Mićo Kuzmanović napustio Mouscron

Bh. fudbaler bi uskoro trebao pronaći novi klub

Mićo Kuzmanović napustio Mouscron · Saznajemo

Dobre igre u dresu FK Sarajevo omogućile su prošlog ljeta Mići Kuzmanoviću odlazak u inostranstvo.

Tada je ovaj krilni fudbaler potpisao za belgijski Mouscron. Kuzmanović je u Mouscron stigao kao pojačanje, te je dogovorio saradnju do 2021. godine.

Ipak, splet okolnosti je uticao na to da se Kuzmanović pretjerano i ne naigra u dresu Mouscrona, pa je 23-godišnji bh. fudbaler odlučio napustiti ovu ekipu.

Danas je Kuzmanović raskinuo ugovor sa Mouscronom i zvanično postao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Slaba minutaža u Mouscronu u proteklom periodu ne bi trebala predstavljati problem da Kuzmanović pronađe novi angažman. Kako saznajemo, za Kuzmanovićeve usluge postoji interes u Turskoj, Rumuniji i Austriji, a ime njegovog novog kluba moglo biti biti poznato već u narednim danima.

Kuzmanović je tokom svoje dosadašnje karijere igrao za Modriču, Zvijezdu iz Gradačca, Jagodinu, Borac, Drinu, Mladost Doboj Kakanj, FK Sarajevo i Mouscron. Svojevremeno je bio član U18, U19 i U21 selekcija naše države.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi