Miha Zajc uskoro ponovo u Seriji A?

Slovenac blizu potpisa za Bresciju

Miha Zajc uskoro ponovo u Seriji A?

25-godišnji Slovenac Miha Zajc je na putu ka Italiji i ponovo bi trebao zaigrati u Seriji A.

Ovaj ofanzivni veznjak je i dalje član Fenerbahčea, ali turski Fotomac piše da je sada na korak od transfera u Bresciju vrijednog oko četiri miliona eura.

To bi značilo da se Zajc nakon godinu dana vraća u Seriju A, pošto je u Fenerbahče stigao na zimu 2019. godine iz Empolija (za oko 3.5 miliona eura), ekipe čiji je dres nosio od 2017. godine.

Inače, Zajc je u Empoli stigao iz Olimpije, a prije ovog ljubljanskog tima nastuao je još za Bravo i Celje. Miha Zajc je do sada skupio i 15 nastupa za A reprezentaciju Slovenije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Slovenac se ipak nije naigrao u Fenerbahčeu, pa je tako do sada ove sezone upisao pet nastupa u svim takmičenjima, a jedini gol postigao je u Kupu Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi