Mihajlović: Bit će ovo dobar Božić u Milanu
Foto:EPA

Siniša Mihajlović sretan nakon pobjede

Mihajlović: Bit će ovo dobar Božić u Milanu

S. Bošković

Milan je danas savladao Frosinone rezultatom 3:2, a Siniša Mihajlović nije krio zadovoljstvo. 

Nakon niza lošijih rezultata Rossoneri su došli do pobjede.

"Odigrali smo dobro. Zadovoljan sam kako je ekipa reagirala nakon poluvremena. Zasluženo smo pobijedili. Od poraza od Napolija smo zaigrali mnogo bolje i slavili smo u sedam od dvanaest utakmica", rekao je Mihajlović, te se osvrnuo na status Keisukea Honde: 

"Honda nije na transfer listi. On se trudi da igra što bolje. Dok igra dobro, bit će na terenu. Kad počne igrati loše, morat će čekati svoju priliku", zaključio je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srbijanski stručnjak još je na kraju dodao da će Milan imati veoma dobar Božić.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.