Mihajlović: Idemo na pobjedu uvijek, pa i protiv Juventusa

Trener Bologne

Mihajlović: Idemo na pobjedu uvijek, pa i protiv Juventusa

E. Škorić

Srbijanski trener Siniša Mihajlović najavljuje kako njegova Bologna ide na pobjedu protiv Juventusa.

U ponedjeljak navečer će Bologna biti rival vodećem Juventusu i Miha upozorava kako njegov tim neće kalkulisati bez obzira što je autsajder.

"Juve ima prednost, jer su već odigrali dvije utakmice, očito kao i sveukupnu kvalitetu svog tima", rekao je Mihajlović u svojoj konferenciji za novinare.

„Izaći ćemo na teren prvi put nakon tri mjeseca, ali kao i uvijek, igramo na pobjedu. Imat ćemo domaći travnjak, ali nedostatak navijača oduzet će dobrih 15-20 posto domaće prednosti, tako da moramo pronaći tu snagu u nama. Bit će to težak meč za Bolognu, ali i za Juventus. Sigurno nismo pobijeđeni prije nego što uopće počnemo", jasan je Miha.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Mentalitet Bologne nije se promijenio. Igramo da pobijedimo, dignemo glavu gore. Sjediti i braniti se nije moja ideja nogometa, tako da ako budemo nazad povučeni, to će biti samo zato što smo prisiljeni tamo. Osim toga, gotovo uvijek postižemo barem jedan gol, tako da braniti se zaista nije naša stvar. "

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi