Mihajlović iz bolnice poslao poruku igračima Bologne pred današnji meč

Uvijek uz svoj tim

Mihajlović iz bolnice poslao poruku igračima Bologne pred današnji meč

E. Škorić

Bolesni srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović poslao je poruku svojim igračima iz bolnice.

Mihina Bologna gostuje u Bresciji, a on nakon prva dva kola ipak neće biti na klupi svog tima, s obzirom na to da je započeo drugi ciklus hemoterapije.

"Nema straha, već smo navikli na ove uslove tokom predsezone. Jasno da Sinišino odsustvo jeste hendikep, ali neće se odraziti na nivo igre, jer se njegovo prisustvo uvijek osjeća", kaže Miroslav Tanjga, koji je Mihin kum i čovjek od povjerenja.

Njegov asistent je otkrio da je poslao i poruku igračima pred ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tražio je od nas da to bude 'očajnički' pristup, u smislu toga da tretiramo svaki minut kao posljednji, da se hrabro suprotstavimo rivalu, ali i iskoristimo kvalitet. Brescia je jako solidan, ali tim sa jasnom strukturom, ne očekujemo iznenađenja", poručio je Mihajlovićev pomoćnik.

Inače, susret Brescia - Bologna igra se od 15 sati, a prvi meč dana igraju Genoa i Atalanta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije