Stižu sjajne vijesti iz bolnice u kojoj se liječi Siniša Mihajlović

Situacija sve bolja

Stižu sjajne vijesti iz bolnice u kojoj se liječi Siniša Mihajlović

E. Škorić

Iz bolnice u kojoj Siniša Mihajlović prolazi drugi krug kemoterapije kaže da je srbijanski trener u 'vrlo dobrom' stanju.

Mihajlović je završio prvu fazu liječenja od leukemije 28. augusta i pojavio se na klupi Bologne u prva dva meča Serije A protiv Verone i SPAL-a.

Primljen je u ponedjeljak u polikliniku Sant'Orsola-Malpighi za drugu fazu kempoteracije, a sada stižu vijesti da je njegovo stanje vrlo dobro.

"Kliničko stanje pacijenta je vrlo dobro", stoji u izjavi bolnice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Testovi provedeni prije nego što je prvi put pušten pokazali su zadovoljavajući rezultat iz prvog ciklusa kemoterapije", navodi se.

Mihajlovićeva Bologna sada igra protiv Brescije, no vjeruje se da srbijanski stručnjak ovaj put neće biti na klupi i da će se posvetiti liječenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi