Mihajlović: Odlazim sa osmijehom iz Sampdorije

Srbijanski stručnjak

Mihajlović: Odlazim sa osmijehom iz Sampdorije

Siniša Mihajlović potvrdio je da od naredne sezone neće voditi italijansku Sampdoriju. 

Srbijanski stručnjak je Sampdoriju preuzeo u novembru 2013. godine i klub iz Genove ove sezone vodio je do sedmog mjesta na tabeli Serie A. 

„Dragi navijači Sampdorije, došao je najteži trenutak za mene, trenutak kada se opraštamo. Moja avantura se ovdje završava. Preuzeo sam Sampdoriju 21. novembra 2013. godine kada je tim bio u dnu tabele i u krizi. Ostavljam klub na sedmom mjestu. Ne znam da li će ući u Evropsku ligu, to sad zavisi od drugih. Pored plasmana, više sam ponosan na nešto drugo, jer ostavljam tim koji je sada pun samopouzdanja, hrabar i sposoban da se suprotstavi svakom protivniku, ostavljam grupu dobrih momaka i igrača koji su mnogo napredovali u ove dve godine“, naveo je Mihajlović u saopštenju objavljenom na sajtu kluba. 

Mihajlović je ponosan na posao koji je uradio u posljednje dvije godine, a u pismu zahvalio se navijačima, Upravi kluba i igračima na podršci. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Odlazim sa osmijehom. Postavio sam sebi cilj i ostvario sam ga. Sada se okrećem novim izazovima. I na kraju, hvala i Genovi koja me je dočekala kao da sam ovdje rođen. Vratiću se na svoj stadion, ali nikad kao protivnik, jer je Genova moj dom. Sretno i naprijed Sampdoria!“, zaključio je Mihajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.