Mihajlović odlučio da kazni igrače Bologne: "Izgledali smo kao amateri"

Razočaran igrom svog tima

Mihajlović odlučio da kazni igrače Bologne: "Izgledali smo kao amateri"

E. Čaušević

Bologna je danas doživjela težak poraz na svom terenu od Rome (1:5) u meču 11. kola italijanske Serije A.

Roma je odigrala fantastičan meč i uspjela je da dođe do nova tri boda, ali niko prije početka utakmice nije očekivao da bi Vučica mogla zabiti pet golova i to u prvom poluvremenu.

Nakon utakmice trener domaćeg tima Siniša Mihajlović bio je razočaran igrom svog tima i odlučio je na neki način da ih kazni.

"Prvo poluvrijeme je bio katastrofalno izgledali smo kao amateri. To nije u redu, ne možemo da gubimo na ovakav način. Sada moramo da očistimo naše glave i idemo u karantin do Božića. Vidio sam pogrešno ponašanje na terenu i to ne može tako", kaže Mihajlović i dodaje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja veza s igračima je više od fudbala pogotovo nakon moje bolesti. Imamo poseban odnos s njima i uvijek pokušavam da ih opravdam. Ipak, postoji granica u svemu i oni su je sada prešli. Zbog toga idemo u karantin".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi