Mihajlović opet mora u bolnicu

Sada će ostati kraće

Mihajlović opet mora u bolnicu

Samir Mlaćo

Srbijanski stručnjak na klupi italijanske Bologne Siniša Mihajlović vraća se u bolnicu.

Naime, Mihajloviću je dijagonosticirana leukemija, te se sada vratio na antivirusnu terapiju.

Italijani prenose da je ona neophodna poslije transplatacije koštane srži, a imao je i tri ciklusa hemoterapija.

U saopštenju bolnice navedeno je da će ostati kraće nego što je to bilo u prethodnim slučajevima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na gostovanju njegovog tima kod SPAL-a prvo poluvrijeme zbog kiše pratio je sa tribina, a kasnije se pridružio svojim pomoćnicima.

"Nema nazad. Nikada nisam izgubio volju da se borim, to je u mom DNK. Postoji mnogo komplikacija, ali moraš da se boriš. Za sve ovo moraš da imaš 'jaku glavu'. Opasnost i strah postoje, ali ne odustajem. Izlazio sam i na teren, to mi je davalo snagu, iako sam imao osjećaj slabosti. To su teški momenti. Svako jutro moram da pijem veliku količinu lijekova, ali to je cijena zdravlja", kazao je Mihajlović kada mu je dijagnosticarana leukemija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti