Kao da je znao da je kraj stigao: Posljednja poruka Siniše Mihajlovića tjera suze na oči

Otvorio je dušu

Kao da je znao da je kraj stigao: Posljednja poruka Siniše Mihajlovića tjera suze na oči

Esmer Oštraković

Danas je u 54. godini preminuo Siniša Mihajlović i to nakon velike borbe sa leukemijom, ali je nažalost svoju bitku izgubio.

On je 1. decembra u Rimu prisustvovao jednom događaju i to je bilo njegovo posljednje pojavljivanje u javnosti.

Prije tačno mjesec dana Mihajlović se posljednji put objavio na Instagramu, tada je napisao srceparajuću poruku.

Obzirom na sadržaj poruke, stiče se dojam da je Mihajlović osjetio da se kraj polako bliži, te da gubi bitku sa leukemijom.

"Sudbina je htjela da se bolest manifestuje ovdje u Bologni. Tu postoje najbolji medicinski istraživački centri iz oblasti onkologije. Imao sam sreće, to je istina, ali Bologna je također imala sreću da me ima za trenera kada smo izbjegli isapdanje 2019.", prvi je dio poruke koju je napisao Mihajlović.

Osim toga odlučio je da govori jedan dio svoje poruke posveti svojoj bolesti.

"Danas govorim o bolesti. Nemojte da vas bude stid ako se u životu suočite sa takvim momentima. Život se ne živi bez problema, već se živi uprkos problemima", stoji u posljednjoj poruci Siniše Mihajlovića.

Mihajlović je u Seriji A odigrao 315 utakmica u kojima je postigao 38 golova, a imao je priliku da igra za neke velike klubove u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je nastupao za ekipe Rome, Sampdorije, Lazija i Intera, a svoju igračku karijeru završio je 2006. godine.

Kao trener radio je u Cataniji, Fiorentini, Sampdoriji, Milanu, Torinu, Sportingu i u Bologni, a radio je i kao selektor Srbije.

Top Komentari

kenny
Nema glupljeg naroda od bosnje da ga ****s. Podrzavate nekog cetnika koji je pusio arkanu *****, sram i stid da vas bude ss gadovi jedni
10 6
Medo-Brundo
Dosta vise i sa njim!
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti