Mihajlović trenersku karijeru nastavlja u Engleskoj?

Seli u Liverpool

Mihajlović trenersku karijeru nastavlja u Engleskoj?

Srbijanski trener Siniša Mihajlović mogao bi se po prvi put okušati u Engleskoj.

Izuzimajući epizodu na klupi reprezentacije Srbije, tokom dosadašnje trenerske karijere Mihajlović je radio isključivo u Italiji, no na kraju sezone mogao bi da spakuje kofere i preseli na Otok.

Tako bar tvrde tamošnji mediji, navodeći da se za Mihajlovićeve usluge se ponovo interesuje Everton čiji čelnici ga vide kao idealnog nasljednika Marca Silve, kojem se sprema otkaz u narednim mjesecima.

Tim s Goodisona čija se vrijednost procjenjuje na čak 420 miliona eura ponovo je ostao bez plasmana u Evropu i u plavom dijelu Liverpoola odlučni su da promijene trenera, a uz Mihajlovića, navodno bi u paketu u klub trebao stići i fudbaler Andrija Živković koji nosi Benficin dres.

Mihajlović je, podsjetimo, kontakte sa Evertonom imao i prošle godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kao trener Mihajlović trenutno radi u Bologni koju je spasio od ispadanja iz Serie A, a još je, između ostalog, trenirao Torino, Milan, Sampdoriju, Fiorentinu, Cataniju...

Top Komentari

Evertonian
Odakle vi vadite ove gluposti, cuj jebeni mihajlovic, pa silva je zaredao odlicne rezultate u zadnje vrijeme i sad ce da ga otpuste zbog jebenog sinise...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi