Mihajlović: U karijeri nisam doživio apsurdniji poraz kao sada od Rome

Bologna izgubila sa 2:1

Mihajlović: U karijeri nisam doživio apsurdniji poraz kao sada od Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Bologne sinoć su poraženi u gostima protiv Rome sa 2:1 u meču 24. kola italijanske Serije A.

Roma je uz dosta muke uspjela da dođe do tri boda, ali ne bi bilo nezasluženo da je Bologna napustila Olimpico sa jednim bodom. Ovaj tim igra preporođeno otkako ih je preuzeo srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović koji je sinoć bio itekako nezadovoljan nakon utakmice.

Mihajlović ne može da vjeruje šta su njegovi fudbaleri uspjeli sinoć da promaše, te je poručio da je ovo najapsurdniji poraz koji je doživio u karijeri. Pojasnio je da se to odnosi na činjenicu da je njegov tim izgubio iako je sigurno bio dosta bolji tim.

"U karijeri nisam doživio apsurdniji poraz kao sada od Rome. Ako ne iskoristite svoje šanse onda vas protivnik kazni, ali da Roma s ovakvom igrom pobijedi nisam očekivao. Imali smo sedam ili osam šansi i nevjerovatno je da nismo izvukli barem remi", rekao je Mihajlović, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu da krivim svoje igrače jer su dali sve od sebe. Za njih je dobro da imaju ovakva iskustva. Moramo se popraviti u završnici akcija, ali smo na pravom putu. Možda bih bio više zabrinut da smo uzeli bod, a igrali očajno. Ovako sam zadovoljan igrom, a rezultatom svakako nisam".

Bologna je i dalje na 18. mjestu koje vodi u niži rang, ali imaju samo tri boda zaostatka u odnosu na Empoli koji je jedno mjesto iznad njih.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Sretni vise nego teski,prodadose sve sto valja a zele biti veliki klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi