"Mihajloviću, prljavi Srbine..." navijači Rome poručili šta misle o srbijanskom treneru

Morbidna poruka u Rimu

"Mihajloviću, prljavi Srbine..." navijači Rome poručili šta misle o srbijanskom treneru

S. Grebović

Prema pisanju medija na "čizmi", srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović kandidat je broj jedan za trenersku poziciju Rome.

Jedno vrijeme se špekulisalo da je prva meta Vučice Gian Piero Gasperini, ali je iskusni stručnjak prije nekoliko dana produžio ugovor sa Atalantom, pa je jasno da od njegovog dolaska na Olimpico neće biti ništa.

Okrenuli su se u Romi drugim opcijama, a navodno je sada prva želja i najizgledniji kandidat za kormilo ekipe srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović.

Mihajlović je pred kraj sezone preuzeo Bolognu, koju je spasio od ispadanja iz Serije A gdje se pokazao kao pun pogodak. Zbog toga je postao vrlo tražena "roba" u Italiji, a čelnici Rome su itekako zagrlizli za 50-godišnjeg trenera iz Srbije.

Međutim, navijači Rome postaju sve glasniji u izražavanju nezadovoljstva zbog mogućeg Mihajlovićevog dolaska. Razlog zbog kojeg ga ne žele vrlo je prost.

Naime, Mihajlović se u prošlosti deklasirao kao veliki fan Lazija, što mu najvatrenije pristalice Rome niakako ne mogu zaboraviti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na jednom zidu u Rimu osvanuo je grafit na kojem piše: "Mihajloviću, prljavi Srbine, Romanisti te mrze."

Fotografija korisnika/ce Serie A - Balkan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Ako je on strucnjak onda sam ja profesionalac. Taj je zasro gdje je stigo. Pravo je cudo ko njeg jos hoce.
6 1
Nany
vratite Spaletija i kupite jedanaest igrača.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi