Roma pronašla trenera?

Fonseci ponuđen ugovor

Roma pronašla trenera?

E. Škorić
Teme:

Kako se navodi u italijanskoj štampi, Roma je ponudila ugovor treneru Šahtara iz Donjecka.

Paulo Fonseca je najnovija želja Rome i navodno su Rimljani treneru Šahtara ponudili 2.5 miliona eura po sezoni uz bonuse te trogodišnji ugovor.

Ovaj 46-godišnji stručnjak je prethodno radio u Sporting Bragi, osvojio je Kup Portugala, a bio je i trener Pacos Ferreire te Porta, s kojim je osvojio Superkup u devet mjeseci rada.

Osim njega, s Romom se povezuje i Siniša Mihajlović, ali u glavnom gradu Italije još uvijek tragaju za nasljednikom Claudija Ranierija, oji je podnio ostavku na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Sergio Conceicao i Roberto De Zerbi na listi su Rominih želja, a uprava ovog kluba ubrzo mora da donese konačnu odluku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Grohotom se smijem
2 0
CrveniBaron
Tako to rade "veliki" timovi kao što je Roma! U ovom prelaznom roku prodače Džeku, Manolasa, Perotia, Kolarova, Undera, a umjesto njih kupiće 10 igrača po milion koji su rezerve i ne igraju u svojim klubovima, a kako bi oživili karijeru. I onda će "jurišati" na skudeto i ligu šampiona. Dobar je Fonseka za 10-11 mjesta na tabeli u Seriji A.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi