Mihojević: Fudbal se igra zbog ciljeva, želimo da idemo na Evropsko prvenstvo

Povratnik u A reprezentaciju

Mihojević: Fudbal se igra zbog ciljeva, želimo da idemo na Evropsko prvenstvo

Edmir Škorić

Mladi defanzivac Marko Mihojević nedavno se našao na spisku selektora Roberta Prosinečkog za duele sa Lihtenštajnom i Armenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mihojeviću je ponovo ukazana velika čast i on se sam raduje mečevima koji slijede, te vjeruje da naš tim može da ostvari maksimalan učinak i da se vrati u igru za drugo mjesto.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti tu i dijeliti s takvim igračima svlačionicu", poručio je Mihojević, dodavši:

"Sigurno da su to na papiru lakši protivnici, ali svakog protivnika treba maksimalno ozbiljno shvatiti. Moramo težiti da ostvarimo šest bodova".

"Tu sam da radim, da se dokazujem, a na selektoru je da odluči hoću li igrati", ističe bivši igrač Sarajeva, a za kraj poručuje:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Fudbal se igra da se borimo za naše ciljeve. Imamo ambicije da odemo na Evropsko prvenstvo".

Top Komentari

mirza24
HAHAHAHA OVO JE PROPAST REPKE DA SE OVO POZIVA
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi