Mihojević od naredne sezone u Bundesligi?
EPA

Reprezentativac BiH

Mihojević od naredne sezone u Bundesligi?

Reprezentativac BiH Marko Mihojević, po svemu sudeći, neće još dugo igrati za Erzgebirge Aue.

U ovaj njemački tim Mihojević je ljetos došao na posudbu iz PAOK-a. Postao je u međuvremenu standardan član i ujedno reprezentativac BiH, a sve to, očekivano, nije ni promaklo mnogo većim klubovima.

Mediji u Grčkoj pišu kako se u PAOK-u nadaju da Erzgebirge Aue neće iskoristiti klauzulu i otkupiti Mihojevićev ugovor, jer bi u tom slučaju zaradili manje novca, ali takvo nešto je teško očekivati s obzirom da i njemački drugoligaš želi ostvariti profit.

Tako će Mihojević, i u slučaju da ga otkupi Erzgebirge Aue, vjerovatno na kraju sezone promijeniti sredinu s obzirom da se nekoliko klubova interesuje za njegov potpis. Pominju se Standard iz Liježa, Stuttgart, Lokomotiv, ali najuporniji je - Werder.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ergebirge Aue moći će otkupiti Mihojevićev ugovor za 800.000 eura, no Werder bi eventualni transfer koštao daleko više", piše, između ostalog, deischstube.de.

Ove sezone Mihojević je u 2. Bundesligi odigrao 22 utakmice i pritom postigao jedan gol.

Top Komentari

Hix
Beast
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi