Mihojević pravi transfer? Četiri kluba ga žele dovesti

Igra odlično u Cvajti

Mihojević pravi transfer? Četiri kluba ga žele dovesti

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Marko Mihojević mogao bi, kako stvari stoje, ponovo promijeniti klub.

Mihojević je tokom ljeta došao na posudbu u Erzgebirge Aue, gdje se u međuvremenu izborio i za mjesto u reprezentaciji BiH, a sjajne igre koje je pružao u Cvajti na kraju nisu prošle nezapaženo.

Posljednje informacije koje je plasirao ugledni sportski list Bild govore kako bi od njemačkih klubova Mihojevića u svojim redovima rado vidjeli Stuttgart i Werder, a ne nedostaje interesa ni iz ostalih liga.

"Čelnici Stuttgarta i Werdera imali su priliku prethodnih mjeseci gledati na djelu Mihojevića. Također, u igri su i još neki klubovi poput Standarda i Spartaka iz Moskve", navode Nijemci.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Na kraju sezone Erzgebirge Aue će najvjerovatnije otkupiti Mihojevićev ugovor od PAOK-a, a po svemu sudeći na njemu dodatno i zaraditi prodajom u neki od pomenutih renomiranih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi