Neviđena hladnokrvnost najčudnijeg sudije današnjice: Guardiola je mahao rukama, bacio je i jaknu...

Scena sa meča Liverpool - Manchester City

Neviđena hladnokrvnost najčudnijeg sudije današnjice: Guardiola je mahao rukama, bacio je i jaknu...

A. Čaušević

Liverpool i Manchester City su u sjajnom derbiju podijelili bodove. Na Anfieldu su u drugom poluvremenu viđena četiri gola, završeno je 2:2.

U drugom poluvremenu Pep Guardiola je izgubio živce kada je protestvovao kod sudije Paula Tierneya i četvrtog arbitra Mikea Dinea.

Pri rezultatu 1:1 Silva je bio u odličnoj situaciji kada je faulirao Milner. Guardiola je smatrao da je univerzalac Redsa morao dobiti drugi žuti karton i isključenje.

Nakon toga menadžer Građana je poludio na klupi. Galamio je prema sudijama, mahao je rukama, a u jednom trenutku je skinuo i jaknu.

S druge strane Dean mu je hladno rekao da se smiri te je nastavio da žvaće žvakaću gumu kao da se ništa nije desilo.

Zaista, komična scena koja će postati viralna u narednim danima. Šta se dešavalo možete pogledati ovdje.

Inače, Dean slovi za najčudnijeg sudiju današnjice. Vrlo često je u centru pažnje zbog svojih poteza tokom utakmice.

Tako je 2015. godine gestikulirao rukama kao da slavi gol na meču Tottenham - Aston Villa. Prije dvije godine je utakmice West Hama i Arsenala kamera ga je uhvatila kako pjeva himnu West Hama " I'm Forever Blowing Bubbles".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dean je poznat kao i navijač niželigaša Tranmere Roversa, u maju 2019. godine snimljen je na tribinama kako strastveno navija za voljeni klub. Interesantno da ima 53 godine, ali još uvijek sudi mečeve najjače lige svijeta. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sudije u EPL su smijurija...bilo je par prekrsaja koji su se mogli svirati za City,a nisu,zato je Guardiola ovako skakao,ali to s prekrsaji iz kojih nije prijetila opasnost po gol...
1 8
Eduard
Koji kralj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi