U izjavu Mikela Artete malo ko može da povjeruje: "Znate, žena i djeca..."

Trener Arsenala "baca bombe"

U izjavu Mikela Artete malo ko može da povjeruje: "Znate, žena i djeca..."

Eldar Ganibegović

Mikel Arteta radi sjajne stvari na klupi Arsenala. No, sada je dao izjavu u koju zaista malo ko može da povjeruje. "Baca bombe", reklo bi se u našoj zemlji. 

Prošle sezone je Arsenal bio jako blizu toga da postane prvak Engleske, a ove sezone se osim za titulu u Engleskoj bori i za trofej u Ligi prvaka.

Španski stručnjak Mikel Arteta je sjajno posložio tim. Bori se s Liverpoolom i Manchester Cityjem za titulu prvaka Engleske, dok će u Ligi prvaka igrati četvrtfinale. 

Uoči utakmice protiv Brightona, novinare u Engleskoj je zanimalo da li odvaja vrijeme da gleda utakmice Manchester Cityja i Liverpoola, no u njegov odgovor malo ko može da povjeruje.

Trener Topnika istakao je da njegova supruga Lorena i troje djece imaju udjela u odlučivanu kada će Arteta raditi, a kada će biti slobodan.

"Znate, moja žena i djeca će također imati veliku riječ u ovome! Najmlađi bi možda željeli da igraju lego kockice ili fudbal u bašti. Ipak, pokušat ću da gledam većinu utakmica, svakako", rekao je Arteta, a prenosi Mirror.

Oglasi

Podsjetimo, u derbiju 30. kola Arsenal i Manchester City remizirali su 0:0 na Etihadu, a taj rezultat najviše je odgovarao Liverpoolu.

No, Mikel Arteta je nakon utakmice bio zadovoljan. Pohvalio je svoje igrače za nastup protiv prvaka države.

"Ako ne pobijediš, nikad nisi sretan. Ali mislim da smo napravili veliki korak. U mnogim dijelovima utakmice smo igrali izuzetno dobro, a u drugim dijelovima smo osjećali da možemo mnogo bolje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Posvećenost svih igrača i disciplina koju imaju u svim odbrambenim područjima je izuzetna. Morali smo biti jako strpljivi i odbraniti gol zaista dobro. Nije mnogo timova uradilo ono što smo mi danas uradili", istakao je Arteta.

"Ništa se ne mijenja. Htjeli smo da pobijedimo. Nažalost, znamo kakav je rezultat postigao Liverpool, ali moramo ići dalje. Ima još mnogo utakmica za odigrati", dodao je Arteta za Sky Sports.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi