Real Madrid se spreman odreći otkrića sezone - Cijena je 60 miliona eura

Diaz napušta Bernabeu?

Real Madrid se spreman odreći otkrića sezone - Cijena je 60 miliona eura

Eldar Ganibegović

Poznato je da će na Santiago Bernabeu stadionu biti dolazaka ovog ljeta, ali neminovno je da će biti i odlazaka. Čini se da su Los Blancosi spremni da se odreknu otkrića sezone.

Kako prenose španski mediji, Real Madrid je predstojećeg ljeta spreman da se odrekne jednog igrača koji se definitivno može nazvati otkrićem sezone.

Riječ je o Brahimu Diazu. No, ne bi ga se Real Madrid odrekao tek tako. Kraljevski klub želi da inkasira 60 miliona eura za njegove usluge.

On se vratio u Real Madrid prethodnog ljeta nakon što je bio posuđen u AC Milan, no španski Sport sada piše da bi već ovog ljeta mogao preći u neki drugi klub.

Brahim Diaz u Arsenal?

Još se navodi kako je za njegove usluge zainteresovan londonski Arsenal. Tim koji se ove sezone bori za titulu prvaka Engleske i Evrope želio bi da u svojim redovima vidi novog reprezentativca Maroka.

Podsjetimo, Brahim Diaz je nedavno promijenio reprezentaciju. Okrenuo je leđa Španiji i odlučio da nastupa za Maroko.

Oglasi

Ove je sezone Brahim Diaz upisao 34 nastupa za Real Madrid, te je postigao devet golova. Dodao je i pet asistencija.

Vinicius Junior u Chelsea?

Još jedan od igrača Real Madrida koji bi mogli da napuste klub ovog ljeta je i Vinicius Junior. Jasno, razlog tome je dolazak Kyliana Mbappea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Danas je objavljena lista tri kluba koji bi ga mogli platiti, a na njoj se nalazi i Chelsea, pa nije isključeno da Diaza i Viniciusa vidimo iduće sezone u londonskom derbiju na suprotnim stranama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

atomskimrav
Pa jbt ovi radprodase cijeli sastav Reala. Kakvi novinari takva i istina.
3 0
Baron22
Znači sad Diaz hahaha jbt led Real se raspada hahahs kakvi ste vi bambusi !!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi