Navijači Arsenala zaustavili automobil u kojem je bio Arteta i od njega su tražili samo jednu stvar

Kriza na Emiratesu

Navijači Arsenala zaustavili automobil u kojem je bio Arteta i od njega su tražili samo jednu stvar

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala su loše otvorili novu sezonu Premiershipa jer su doživjeli poraze u uvodna dva kola.

Topnici su prvo poraženi na gostovanju protiv novog premierligaša Brentforda, a zatim su jučer u gradskom derbiju doživjeli poraz na svom terenu od Chelseaja sa 2:0.

Navijači Arsenala su ljuti na čelnike kluba zbog načina na koji su odradili još jedan prelazni rok jer nisu uspjeli da dovedu nekoliko veliko i zvučno pojačanje.

Arsenal ima u rosteru mnoštvo mladih igrača od kojih se mnogo očekuje, ali mnogi smatraju da ekipi fali nekoliko lidera kako bi poveli ovaj tim ka vrhu tabele.

Nakon poraza od Chelseaja jučer se najviše na udaru našao trener londonskog kluba Mikel Arteta koji je dobio žestoke kritike.

Prilikom napuštanja stadiona grupa navijača je čak blokirala Artetin automobil, te su tražili od njega da napusti klupu Arsenala jer mu očajno ide ove godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/FootballlForAll/status/1429717885912555524[/twitter]

Nevjerovatno da je Arsenal s Artetom na klupi na svom terenu doživio preko 20 poraza što je više nego što je Arsene Wenger uradio u posljednjih šest godina svog boravka u klubu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DR_GAZiJA
Los vam je PREVOD..ISTINA JE SLJEDECA:"navijaci AR678ALA su zapravo dali PODRSKU ART8TI"..svaki normalan navijac bi to uradio, covjeku IDE SJAJNO..dakle PODRSKA za ART8TU!! Sljedece kolo ponovo PISU HISTORIJU, 3 u nizu po GUZARI..AJMOOO...
3 8
Mele
Co sam da Zizu je nova zelja, da trenira i vrati ih medju prvih 5.. Samo tesko da on pristane, nema tu ni para ni dovoljno kvaliteta. Preplacene zvijezde uzimaju milione a setaju se po terenu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi